12 έξυπνα τιπς για να περιποιείστε τα Φυτά και τα Λουλούδια σας, χωρίς λιπάσματα και χημικά! (Βίντεο)

Ξέρατε ότι κάτι τόσο απλό όσο οι τρίχες των μαλλιών σας ή το ζουμί που βράσατε τα αυγά σας βοηθάει στην ανάπτυξη των φυτών σας και τα θρέφει με απαραίτητα συστατικά για να συντηρούνται στις γλάστρες σας;
Γνωρίζατε επίσης, ότι το ξύλο του κέδρου από τα ξύσματα των μολυβιών σας ή ένα μείγμα σαπουνόνερου απωθεί τα ενοχλητικά έντομα από τις γλάστρες σας;

Δείτε αυτά τα καταπληκτικά τρικ για να φροντίζετε τα φυτά και τα λουλούδια σας με φυσικούς τρόπους, χωρίς να χρειάζεται να αγοράζετε λιπάσματα ή χημικά σκευάσματα που κοστίζουν, με ό,τι έχετε στο σπίτι σας!


Πείτε μας αν σας άρεσαν και αν τα δοκιμάσατε στα σχόλια από κάτω!


Σχόλια
  1. Έχω δοκιμάσει αυτό με το τριαντάφυλλο και την πατάτα, αλλά χωρίς το μέλι και το έβγαλα έξω στον ήλιο και μου ξεράθηκε. Πόσο συχνά θέλει πότισμα; θα το ξαναδοκιμάσω!επίσης αυτό με τα κουκούτσια που βγαίνουν δέντρα!για να δούμε αν θα βγει μια κερασιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μαρία και ευχαριστούμε για το σχόλιό σου!
      Η τριανταφυλλιά θέλει συχνό και πλούσιο πότισμα για να διατηρείται υγιής με πλούσια και παρατεταμένη ανθοφορία. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, ποτίζουμε οπωσδήποτε κάθε 3-4 μέρες ανάλογα τις καιρικές συνθήκες, ενώ αν οι τριανταφυλλιές μας είναι σε γλάστρα ποτίζουμε πιο συχνά. Φροντίζουμε να μην αφήνουμε το χώμα γύρω από τη ρίζα της τριανταφυλλιάς να στεγνώσει εντελώς και προσέχουμε κατά το πότισμα να μη βρέχεται το φύλλωμα της, για να αποφύγουμε την ανάπτυξη μυκητολογικών ασθενειών.
      Παρ`όλα αυτά σου συνιστούμε να το δοκιμάσεις και με το μέλι και πες μας αν έπιασε!
      Περιμένουμε να μας πεις και για την κερασιά σου!

      Η ομάδα του Body & Soul

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ