Το πιο εύκολο παγωτό τσιζκέικ χωρίς ζάχαρη!


παγωτό τσιζκέικ φράουλα
Τι θα χρειαστείτε:

(για 4-5 μερίδες)

  • 200γρ τυρί κρέμα
  • 200γρ κρέμα γάλακτος
  • 70γρ μπισκότα τύπου digestive χωρίς ζάχαρη
  • 3-4 κ.σ. μαρμελάδα της επιλογής σας
Εκτέλεση:
  1. Σε ένα μπολ ή μεταλλικό δοχείο χτυπάμε την κρέμα γάλακτος 4-5 λεπτά, μέχρι να πάρει κρεμώδη, αφράτη υφή.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τη μαρμελάδα και τα μπισκότα σπασμένα κομματάκια, διαδοχικά, ανακατεύοντας σε χαμηλή ταχύτητα.
  3. Καλύπτουμε το παγωτό μας με μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη. Κάθε μία ώρα (για 2 φορές) το βγάζουμε και το χτυπάμε λίγο ακόμα για να μην σχηματιστούν κρυσταλλάκια και να παραμείνει αφράτο.
  4. Προαιρετικά, σερβίρετε με λίγη μαρμελάδα.
Καλή απόλαυση...!

Έξτρα τιπς:

  • Αντί για κρέμα γάλακτος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γιαούρτι απλό ή με γεύση για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα.
Σχόλια

...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ