Το πιο εύκολο παγωτό τσιζκέικ χωρίς ζάχαρη!

Τι θα χρειαστείτε:
(για 4-5 μερίδες)
- 200γρ τυρί κρέμα
- 200γρ κρέμα γάλακτος
- 70γρ μπισκότα τύπου digestive χωρίς ζάχαρη
- 3-4 κ.σ. μαρμελάδα της επιλογής σας
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ ή μεταλλικό δοχείο χτυπάμε την κρέμα γάλακτος 4-5 λεπτά, μέχρι να πάρει κρεμώδη, αφράτη υφή.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τη μαρμελάδα και τα μπισκότα σπασμένα κομματάκια, διαδοχικά, ανακατεύοντας σε χαμηλή ταχύτητα.
- Καλύπτουμε το παγωτό μας με μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη. Κάθε μία ώρα (για 2 φορές) το βγάζουμε και το χτυπάμε λίγο ακόμα για να μην σχηματιστούν κρυσταλλάκια και να παραμείνει αφράτο.
- Προαιρετικά, σερβίρετε με λίγη μαρμελάδα.
Καλή απόλαυση...!
Έξτρα τιπς:
- Αντί για κρέμα γάλακτος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γιαούρτι απλό ή με γεύση για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου